"Мне вменяют езду на "желтый", хотя все говорят "зеленый", и свидетели есть", - отримавши підозру, Дронов вважає, що хтось дуже старанно вигороджує мажорку

Поведінка слідства викликає багато запитань у громадськості, у грудні обіцяно передати справу до суду. Тоді мають відкритись усі факти.

Місце смертельної ДТП. Фото:Главком

Другий підозрюваний у смертельній ДТП з 6 загиблими в Харкові водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов розповів, що його звинувачують в тому, що він нібито їхав на жовтий сигнал світлофора. Про це сьогодні, 7 листопада, Дронов сказав журналістам під час брифінгу, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Водій зазначив, що не визнає себе винним в скоєнні смертельної ДТП.

"Так, вчора мені пред'явили підозру. Я, звичайно, не згоден з усім цим, коли всі говорять, що я їхав на "зелене", свідки є, що я їхав на "зелене" світло. Як можна тепер взагалі думати про справедливість цієї справи? Мені ще не зовсім легко говорити. Травма голови дала про себе знати трохи.

Однак я вже краще себе почуваю. Сподіваюся, що завдяки лікарям я все-таки вийду з цього глухого кута і зможу з вами більш конкретно поспілкуватися. Мені ставлять в провину, що нібито я їхав на "жовте" світло. Хоча вже у всіх вас є відео, видно, що я до перехрестя, коли загорілося зелене світло, до перетину з Сумською, я був за півтора мінімум метра від перехрестя", - сказав він.

Дронов зазначив, що був зосереджений на пішохідному переході і "не міг очікувати, що хтось міг на цій швидкості мчати на заборонний сигнал світлофора".

Як відомо, 18 жовтня ввечері на вул. Сумській у Харкові сталася аварія. За попередньою інформацією, позашляховик Lexus в'їхав у натовп людей, в результаті 6 чоловік загинули.

Прокуратура області затвердила підозру 20-річній харків'янці Олені Зайцевій за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

20-річна Діана Берченко пізніше померла в лікарні.

20 жовтня суд визначив запобіжний захід Зайцевій, яка влаштувала ДТП в Харкові, у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

21 жовтня начальник ГУ Нацполіціі в Харківській області Олег Бех заявив, що після закінчення низки експертиз статус водія Volkswagen може змінитися. 6 листопада Геннадію Дронову вручили підозру.

Раді пропонують більше не саджати ухилянтів до в'язниці: Ось що передбачає новий законопроект

субота, 18 травень 2024, 6:58

У відповідності до чинного законодавства, якщо військовозобов'язаний пройшов ВЛК, був визнаний придатним до військової служби, але на збірний пункт за бойовою повісткою не прибув, таке правопрорушення карається позбавленням волі. . Йдеться про статтю 3...

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...