Мода від Кадирової: Донька глави Чечні представила власну колекцію вечірнього вбрання (фото)

Під час модного показу Айшат Кадирової представлено 45 традиційних чеченських вечірніх суконь.

18-річна донька Кадирова представила у Москві колекцію традиційних для Чечні вечірніх суконь. Фото: ТСН.

У Петровському палаці у Москві відбувся модельний показ колекції одягу, яку створила 18-річна донька глави Чечні Рамзана Кадирова — Айшат Кадирова. Показ відбувся в рамках Mercedes Benz Fashion Week Russia, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

У колекції представлений одяг із розкішних тканин, який відповідає нормам традиційного вбрання жінок у Чечні і який відкриває лише обличчя і долоні. До неї увійшли 45 вечірніх суконь.

На один із перших показів Айшат Кадирової відвідали представники московського бомонду, чеченської еліти та представники з країн Середнього Сходу.

Відзначимо, батько Айшат Кадирової, Рамзан Кадиров, колишній сепаратист, став свого часу прокремлівським лідером Чечні. Групи із захисту прав людини звинувачують його у жорстких переслідуваннях супротивників, що Кадиров, своєю чергою, заперечує.

Згідно з заявами нью-йоркських правозахисників, чеченська влада змушує жінок ховати їхнє волосся у публічних місцях та ігнорує утиски жінок, які одягнуті "неналежним" чином.

Дружина Кадирова, Медні, кілька років тому заснувала будинок моди під назвою Firdaws. Відтоді донька Кадирових Айшат взялася за підприємництво у світі моди.

Нагадаємо, в середині вересня 2016 року Рамзан Кадиров дав у грозненському палаці прийом до Дня чеченської жінки у неділю. На святкування Кадиров з'явився зі списом і мечем, а також в обладунках. Відео з урочистостей очільник Чечні опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...