"Моя пропозиція проста - Чорнобильська зона": Садовий пояснив, де можна створити резервний полігон для сміття (відео)

На думку мера Львова, такий полігон повинен бути розрахований на екстремальні випадки.

Сміття у Львові. Ілюстрація:http://m.day.kyiv.ua/

Мер Львова Андрій Садовий запропонував створити резервний сміттєвий полігон в Чорнобильській зоні. Про це він заявив в коментарі журналістам, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Львів'яни щодня виробляють 600 тонн сміття, для чого займатися маніпуляціями? Відправив лист, не відправив лист. Визначте чіткі полігони, куди можна вивозити. А якщо завтра трапиться біда в якомусь великому місті? А Київ, який виробляє 3 тис. тонн відходів, що тоді їм робити? Моя пропозиція дуже проста - в Чорнобильській зоні зробити резервний полігон для країни, який повинен бути на екстремальні випадки", - сказав він.

За його словами, він готовий сам співфінансувати створення такого полігону, як міський голова, на кошти громади міста.

Нагадаємо, у Львові склалася критична ситуація з вивезенням сміття. Мер міста Андрій Садовий заявив, що останній полігон, з яким було укладено договір про утилізацію сміття, відмовився приймати відходи. Повідомлялося, що через проблеми зі сміттям у Львові можуть закрити школи і дитсадки.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...