Мокрий сніг заблокував проїзд до шести сіл на Закарпатті

Для розблокування дороги буде задіяна важка гусенична техніка.

Сніг. Фото: "Закарпаття онлайн"

Станом на неділю, 15 січня, до шести сіл Закарпаття немає проїзду через погіршення погодних умов. Про це на своєму сайті повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, передають Патріоти України.

"Проїзд до шести високогірних сіл на Воловеччині вище Жденієва поки що заблокований через півметровий шар мокрого снігу. Усі села – з електроенергією, сьогодні для розблокування дороги буде задіяна важка гусенична техніка", – заявив губернатор.

Москаль зазначив, що рух транспорту головними трасами Закарпаття здійснюється в нормальному режимі, проїзд автомобілів через 4 перевали на адміністративному кордоні області (в тому числі великовагових фур через Абранський та Латірський перевали) забезпечений. Водночас через зниження температури на багатьох автошляхах утворилася ожеледь, проїзд ускладнений.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...