Молитва від псевдосвященика коштувала рівненській пенсіонерці 50 тис.грн (відео)

Шахрай, який представився польським священиком і втерся в довіру до 83-річної старенької, поцупив 26 тис. грн і 890 доларів.

Шахрай видав себе за священика. Фото: obozrevatel.com.

У Рівненській області 33-річний чоловік обікрав 83-річну пенсіонерку. Зловмисник, відрекомендувавшись священиком, вкрав у бабусі близько 50 тис. гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

"Ввічливий, пристойно одягнений і представницького вигляду чоловік завів розмову з господинею на польськiй і повідомив про свою важливу "місію" - його делегували польські віруючі з благословення настоятеля місцевого костелу, щоб передати їй 100 доларів допомоги", - розповіли в Нацполиції.

Повідомляється, що жінка сама пожертвувала 400 грн "священику".

Отримавши гроші, чоловік став на коліна і почав молитися за її здоров'я. Після того, як пенсіонерка пішла на кухню, він викрав у неї з тумбочки 26 тис. грн і 890 доларів.

Пізніше поліція затримала чоловіка. Зловмисник має значний кримінальний досвід, а також володіє німецькою і польською мовами, має вищу освіту, проте вже побував у місцях позбавлення волі за шахрайство.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...