"Морда у него хитрая и самодовольная": Російська актриса відверто розкритикувала Путіна (відео)

Юлія Ауг також розповіла про українця Віктора Шура, якому дали 12 років суворого режиму за те, що він фотографував старий, порослий бур'яном аеродром.

Юлія Ауг пригрозила Путіну праскою. Фото: скріншот з відео.

Відома російська актриса Юлія Ауг знялася в короткометражному фільмі з циклу «Список Сенцова», в якому жорстко розкритикувала президента Росії Володимира Путіна і розповіла про українського політв'язня Віктора Шура. Відповідний ролик розмістила в YouTube режисер Вікторія Фаєр, передають Патріоти України.

У ролику Юлія Ауг в халаті гладить білизну на тлі телевізора, по якому показують Путіна. «Не вірю я Путіну. Морда у нього хитра і самовдоволена. На лиходія він зовсім не схожий, так, дрібниця», - говорить актриса.

Ауг також розповіла про українця Віктора Шура, якому дали 12 років суворого режиму за те, що він фотографував невикористаний, порослий бур'яном аеродром. «Він мене за кого тримає? За бидло під валеріаною? Зла не вистачає. Я б їм ці пики праскою», - сказала актриса.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...