"Морок із запахом смітника": У мережі показали, що відбувається в одній з лікарень Києва (фото, відео)

Хворі у лікарні лежать у коридорах, зате в палатах благополучно відпочивають бомжі.

Хворі лежать у коридорі. Фото:скрін відео

У мережі користувачів обурили шокуючі умови київської міської клінічної лікарні №6. Фотографії та відеоролик виклала у Facebook Катерина Воропаєва, повідомляють Патріоти України.

За словами жінки, в цю лікарню потрапив її чоловік з попереднім діагнозом “запалення легенів”.

“І тут почався самий морок! Відділення (лікарні, – ред.) до стін і стільців просякнуте запахом смітника! Без перебільшення! Хворі лежать прямо в коридорі! А в палатах благополучно відпочивають бомжі, я, звичайно, згодна, що це теж люди і, можливо, навіть погоджуся з тим, що у відділенні не вистачає місць для всіх хворих, але…. Якщо не вистачає місць, то навіщо везти тоді в цю лікарню!” – написала вона.

За словами Воропаєвої, ліжка, на яких лежать хворі, поламані. Її чоловікові і зовсім довелося спати на лавці в коридорі.

“Санітарки і медсестри розмовляють з хворими пенсіонерами так, ніби вони покидьки суспільства, вибачте за грубість! Ніби вони прийшли до них додому! На моїх очах сьогодні медсестра намагалася обдурити хвору пенсіонерку, сказавши, що її тиск в нормі”, – додала автор посту.

Крім того, виявилося, що лікарі лікарні ще й неправильно поставили діагноз.

“До речі, вранці чоловікові переробили рентген і сказали, що запалення немає. А звичайний бронхіт. Ось тобі і медицина в Україні! Соромно, товариші!” – підсумувала Воропаєва.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...