Московська художниця Ася Кондра вчинила подвійне самогубство (фото, відео)

Асель Кондра перебувала на обліку у психіатра, у квітні лікувалася в лікарні. Психіатри поставили діагноз "біполярні розлади".

Ася Кондра. Фото: МК.Російська художниця Асель Кондра (Ася Кондра) повісилася так, що виявилася повішеною за вікном 11-поверху своєї квартири в Москві. Про це повідомив у Фейсбуці Антон Елін, передають Патріоти України.

"Це московська художниця Асель Кондра (Ася Кондра) висить. Покінчила із собою сьогодні. Фотку прислали з сусіднього будинку. 6 годин так провисіла", - написав Антон.

Також Елін повідомляє моторошні подробиці самогубства."Вона повісилася. Один кінець мотузки - до батареї, але повісилася зовні, за вікном, ще й викинувшись.

"... Я так розумію, це подвійне самогубство. Повіситися, викинувшись з вікна. Кажуть, вхідні двері в квартиру були закриті зсередини на всі замки. Вона не хотіла, щоб щось зірвалося. Відео, як вона обмотує шию мотузкою я сам бачив, але як мені пояснили, запис зникає через 10 годин. Зараз я не можу знайти його. Ася пише маркером слово "SORRY", - повідомляє Елін.

Шокуюче відео таки з'явилося в мережі пізніше:

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...