Московські ЗМІ у захваті, місцева влада у розпачі: У Львові на честь дивізії СС "Галичина" влаштовують парад вишиванок

Збір учасників акції відбудеться біля пам'ятника Степану Бандері.

"Марш величі духу" у Львові відбувається не вперше. Ілюстрація:zik.uaПарад вишиванок під назвою "Марш величі духу" розпочнеться о 18:00 28 квітня Про це у коментарі 032.ua розповіла організатор заходу Олена Незабудка, передають Патріоти України.

За її словами, очікується, що у заході візьмуть участь майже півсотні учасників.

"Зокрема, участь у параді вишиванок візьме резерв братства вояків дивізії "Галичина", Іван Мамчур, підстаршина дивізії "Галичина", працівники різних громадських організацій. Очікуються також гості з інших міст", - говорить Олена Незабудка.

Збір учасників відбудеться біля пам'ятника Степану Бандері.

Нагадаємо, 27 квітня 2014 року, Олена Незабудка влаштувала у Львові парад вишиванок на честь дивізії "Галичина", хоч напередодні влада Львівської області попросила відмінити масові заходи, приурочені до річниці створення дивізії СС "Галичина", щоб уникнути можливих провокацій, про можливість яких тоді повідомляли спецслужби.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...