Моторошна аварія у Києві: Автомобіль розірвало навпіл, з водія злетів одяг та взуття (фото)

Загиблий на даній ділянці траси рухався в межах норми - їхав на швидкості 70-80 кілометрів на годину, але на "лисій гумі".

ДТП у Києві. Фото: "Фейсбук"

Страшне ДТП сталося в Києві по вулиці Комарова (Святошинський район). Ця катастрофа шокувала навіть найдосвідченіших поліцейських. Для того щоб витягти водія з-під купи понівеченого металу, довелося довго працювати на місці аварії спецінструментами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Dtp.kiev.ua" в Facebook.

Спочатку легкове авто з дороги різко вилетіло у відбійник, а потім від сильного удару машину розірвало навпіл. Очевидці аварії кажуть, що від сильного удару з водія зірвало взуття і одяг, незважаючи на те, що загиблий на даній ділянці траси рухався в межах норми - їхав на швидкості 70-80 кілометрів на годину, його авто було "одягнене" в лису гуму. До місця аварії були направлені дві бригади швидкої і три патрулі поліції. На сторінці громадських діячів були викладені також фото з місця трагедії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...