Моторошна ДТП із Зайцевою у Харкові: Адвокат розповів, що відомо про "зниклого" головного свідка

Через деякий час після ДТП Олена Федірко звільнилася із диспансеру, за місцем проживання її теж немає.
Батьки Зайцевої оплатили зникнення свідка? Фото: УНІАН.

Поліція повинна оголосити в розшук зниклого свідка у справі ДТП у Харкові - лікаря-нарколога Олену Федірко. 11 вересня вона повинна з'явитися в суді й пояснити: чому, запідозривши обвинувачену Олену Зайцеву у вживанні наркотиків, передала на експертизу так мало її крові, що її не вистачило навіть на один аналіз. Про це в інтерв'ю повідомив адвокат потерпілої Людмили Фабріс - Дмитро Марцонь, передають Патріоти України.

Жінка втратила в аварії одразу двох близьких людей - доньку та онуку-студентку (Аллу і Анастасію Сокіл - Ред.). Зараз у Людмили вже немає сил ходити на засідання, вона зневірилася в тому, що суд таки покарає винних, і вони відправляться у в'язницю.

За словами адвоката, їм нічого не відомо про Федірко офіційно. Крім того, що через деякий час після ДТП вона звільнилася з диспансеру. "Існує процедура виклику свідків, встановлена законом. Її запрошували прийти на суд, вона двічі не з'явилася. Тоді суддя прийняв рішення здійснити її привід", - зазначив Марцонь. На останньому засіданні поліція відзвітувала, що привести Федірко не змогли, оскільки за місцем проживання її немає. Вони поговорили із сусідами, ті їм сказали, що вона вже місяць там не з'являється. Тепер суддя прийняв рішення про її допит. Тому поліція повинна оголосити в розшук. Вони повинні встановити місцеперебування свідка, наприклад, поцікавитися у міграційної служби - чи не виїхала Федірко до іншої країни.

Джерело: Обозреватель

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...