Моторошна ДТП на Полтавщині: Відомий бізнесмен згорів живцем у власному авто (фото)

За кермом автомобіля Audi А8, який згорів, знаходився Олександр Яковенко - засновник і власник фірми «Променергобуд Україна».
На місці ДТП на Полтавщині. Фото: прес-служба Нацполіції.

У понеділок, 18 червня, о восьмій годині вечора біля села Вила Лубенського району Полтавської області, через яке пролягає автотраса Київ - Харків, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, передають Патріоти України.

Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення Полтавської держадміністрації, автомобіль Audi А8, за кермом якого знаходився 45-річний харків'янин, не впорався з керуванням і на швидкості врізався в металевий відбійник. Від удару іномарка перекинулася і згоріла майже дощенту. Вижити не вдалося нікому: водій загинув на місці, а його 38-річна пасажирка, яка отримала важкі травми, померла у відділенні реанімації Лубенської центральної міськрайонної лікарні.
Пожежу автотрасі ліквідували два відділення рятувальників. За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, відкрито кримінальне провадження. З достовірних джерел журналістам стало відомо, що за кермом автомобіля Audi А8 знаходився Олександр Яковенко - засновник і власник фірми «Променергобуд Україна», з якою пов'язані ТОВ «Будгарант-7» і «МБЦ». Саме вони протягом більше десятка років ремонтують і мостять дороги в Полтаві.
Джерело: Факти

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...