Моторошний ритуал: У Києві іноземець, вискочивши з третього поверху, розмалював своєю кров'ю автомобілі та стіни будинку (фото)

Як кваліфікувати цю подію, в поліції ще не вирішили.

Фото:Інформатор

Вночі в Солом'янському районі Києва по вулиці Митрополита Василя Липківського сталася незвичайна подія за участю іноземного громадянина. Про це повідомила столична поліція, передають Патріоти України.

Як стало відомо, він зняв на добу квартиру біля залізничного вокзалу, а коли наступного дня до нього за грошима прийшла господиня, він почав вести себе агресивно, відібрав у неї телефон і врешті-решт вистрибнув з вікна третього поверху.

На землі він підібрав скло, порізав собі руки, після чого почав малювати кров'ю хрести на припаркованих автомобілях і стінах будинку.

На місце викликали поліцейських і швидку. Лікарі надали йому першу допомогу, після чого передали правоохоронцям. Як кваліфікувати цю подію, в поліції ще не вирішили.

Столичне видання Інформатор пише, що іноземець, швидше за все, перебував у стані наркотичного сп'яніння.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...