Мовчи, туга, мовчи: Росія може забути про олімпіаду в Ріо-де-Жанейро

"Тебя посодют, а ты не воруй!" - класична озвучка російському" кіно". У венах допінг, в голові вата.

Брудні ігри. Фото: surfingbird.ruСьогодні, 16 травня, стало відомо про недопущення до участі легкоатлетів з Росії до участі в Олімпіаді 2016, яка буде проходити в Ріо-де-Жанейро, передають Патріоти новини інформацію, отриману на сайті Нескучные новости.

Більш того, на даному етапі практично було прийнято рішення щодо відмови з боку Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій Всеросійської федерації легкої атлетики у відновленні членства в IAAF.

Як стало відомо, у представників ради на основі звіту робочої групи IAAF склалася думка щодо того, що російська сторона просто грає з ними в гру. Посприяли посиленню настрою представників ради на продовження дискваліфікації заяви про те, що Росія брала участь в допінгових махінаціях в ході проведення зимових Олімпійських ігор в Сочі.

Представник Швеції Петер Ерікссен висловив думку щодо того, що поки не потрібно знімати дискваліфікацію: "Обман, організований державою, неприйнятний, і ми повинні показати це. А російським все одно, вони грають в пінг-понг з рештою світу", - зазначив Ерікссен.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...