МОЗ опублікувало оновлений перелік якісних ліків

У міністерстві зазначили, що до переліку увійшли як зареєстровані, так і незареєстровані в Україні лікарські засоби.

Ліки. Фото: market.korupciya.com

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило оновлений Національний перелік ліків. Про це повідомили у прес-службі міністерства, передають Патріоти України.

"До Національного переліку включені якісні, ефективні, безпечні та економічно доцільні лікарські засоби необхідні для забезпечення надання медичної допомоги населенню в закладах охорони здоров’я незалежно від форми власності", – пояснили в МОЗ.

У міністерстві зазначили, що до переліку увійшли як зареєстровані, так і незареєстровані в Україні лікарські засоби. Також у МОЗ пояснили, що Національний перелік базується на 19-му виданні Базового переліку основних лікарських засобів, рекомендованих ВООЗ. Ліки включені до Національного переліку за міжнародними непатентованими назвами.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...