Можливі несподіванки: Ветерани Майдану та АТО зібралися на Віче в Києві, відеотрансляція

Серед вимог активістів організованої акції звільнення політв'язнів, притягнення до відповідальності винних у вбивстві Небесної сотні і розслідування обставин подій, що відбулися в ході проведення АТО під Іловайськом і Дебальцевим.

Віче ветеранів Майдану та АТО. Фото: скрін відео

У Києві біля Жовтневого палацу о 10:00 почалися всеукраїнські збори ветеранів АТО, волонтерів та учасників Революції Гідності. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Акція організована громадською ініціативою "Побратими об'єднані". Серед вимог, які висувають активісти, звільнення політв'язнів, притягнення до відповідальності винних у вбивстві Небесної сотні і розслідування обставин подій, що відбулися в ході проведення АТО під Іловайськом і Дебальцевим.

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...