Мріяв заробити на квартиру: На Хмельниччині попрощалися з молодим бійцем АТО, який підірвався на Донбасі (фото, відео)

Фото: ЗМІ

У четвер, 1 березня, в селі Шарівка Хмельницької області попрощалися з 21-річним бійцем 24-ї окремої механізованої бригади Олександром Казимировим, який підірвався в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що військовий помер від важкого поранення в харківському госпіталі в ніч на понеділок, 26 лютого.

Казимиров народився 21 листопада 1996 року в Щербані Старосинявського району. Однак поховали його в селі Шарівка Ярмолинецького району, де живе і звідки родом його батько. З рідного села Олександра на похорон приїхав автобус з його рідними і друзями.

Провести воїна в останню путь зібралося близько 200 осіб, серед яких були військові та волонтери з Хмельницького, побратими і односельці.

За словами сестри загиблого, після дев'ятого класу він пішов вчитися в Жмеринку на провідника. Був призваний на строкову службу, після чого підписав контракт зі Збройними силами України (ЗСУ) на три роки.

"Саша пішов на контрактну службу, тому що хотів заробити на власне житло. Свого не було. Вже восени його повинні були перевести на службу до Хмельницького. Тут, наскільки я знаю, у нього була дівчина", - розповіла сестра загиблого Інна.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...