"Ми боремося за звільнення кожного": Геращенко розповіла, що бойовики вимагають амністії для відвертих злочинців

Терористи наполягають на амністії більше, ніж 600 бандитів.

Ілюстрація:www.5.ua

Уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на окупованому Донбасу Ірина Геращенко наголошує, що бойовики блокують звільнення заручників, вимагаючи амністії для відвертих злочинців. Про це вона написала у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Бойовики блокують звільнення заручників, вимагаючи амністії. Але при цьому, вони вимагають амністії більш ніж для 600 тих, хто порушив український закон , в розпал бойових дій, що автоматично породжує безкарність бандитів", - повідомила Геращенко.

За її словами, бойовики також не надають інформацію про утримання та місцезнаходження 112 украінців та блокують пошук більше, аніж 500 зниклих безвісти.

"Вони стверджують, що в них є тільки 2 десятки заручників в ОРДО, і ...лише 1 в ОРЛО. Ось така страшна і цинічна історія... Але ми боремося за звільнення кожного. І шукаємо по краплинках інформацію про місцезнаходження наших громадян", - зазначила Геращенко.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...