Ми дуже креативні хлопці і діємо несподівано: Учасники блокади відреагували на надзвичайний стан в енергетиці

Ветеран АТО вважає, що влада намагається налаштувати населення проти учасників блокади, залякуючи віяловими відключеннями електроенергії.

Анатолій Виногродський. Фото:telegraf.com.ua

Один з організаторів товарної блокади на Донбасі Анатолій Виногродський заявив, що в разі віялових відключень електроенергії штаб блокади встановить контроль над енергетикою України. Про це пише InfoResist, передають Патріоти України.

"Якщо буде впроваджуватися віялове відключення, тоді ми встановимо ефективний український контроль над енергетикою цієї країни. І це буде несподіванкою для наших правителів. Ви ж знаєте - ми діємо несподівано. Ми дуже креативні хлопці", - заявив Виногродський.

Також він сказав: щоб встановити ефективний контроль, не потрібно захоплювати електростанції.

"Віялове відключення включається тут на Жилянській (Міністерство палива та енергетики. - Ред.). Навіщо чіпати електростанції. Я хочу, щоб цей уряд, поки він ще уряд, головою думав, а не влаштовував цирк з віяловими відключеннями. Тому що на сьогоднішній день у них немає підстав цього робити. Віялове відключення - це політичний тиск на тих, хто займається блокадою. Тільки політичний. Тому що у них є можливість збільшити генерацію електроенергії за рахунок атомних станцій і прибрати теплоелектростанції", - сказав він, додавши, що і міністерство захоплювати не збираються.

Ветеран АТО вважає, що влада намагається налаштувати населення проти учасників блокади, залякуючи віяловими відключеннями: "Відключення це просто розкладки для того, щоб у них не вийшло прибрати блокаду силовим шляхом, тітушками, як вони пробували, зараз вони намагаються налаштувати проти блокадників цивільне населення".

Також він поставив запитання до Кабміну, куди поділися гроші, які платив народ України за енергонезалежність.

"Кабінет міністрів ввів режим надзвичайного стану в енергетиці не в зв'язку з нашими діями, а в зв'язку з бездіяльністю протягом трьох років. Чому? Ви пам'ятаєте, що з квітня минулого року ми платимо підвищені тарифи за енергонезалежність нашої держави. У мене виникає зустрічне запитання до Кабінету міністрів: 10 мільярдів, які зібрані на різниці в тарифах - де незалежність?" - запитав він.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...