"Ми патріоти, а не найманці": Під посольством Білорусі у Києві мітингують добровольці (фото)

Учасники акції вимагають припинити переслідування білоруською владою тих, хто воює на захисті територіальної цілісності України.

Акція під посольством Білорусі у Києві. Фото: Twitter

Під посольством Білорусі в Києві проходить акція на підтримку білорусів, що воюють на Донбасі на підтримку територіальної цілісності України. Про це написав у своєму Twitter журналіст Павло Шеремет, передають Патріоти України.

Акція розпочалася о 12 годині. Добровольці під стінами амбасади тримають транспарант з написом "Ми патріоти, а не найманці". Вони також тримають український та біло-червоно-білий прапор Білорусі.

Учасники акції вимагають припинити переслідування білоруською владою тих, хто воює на захисті територіальної цілісності України.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...