"Ми показуємо їм, хто тут хазяїн": Бійці 93-ї бригади про нові позиції на Бахмутській трасі (відео)

За словами військовослужбовців операція з повернення територій і вирівнювання лінії фронту тривала кілька місяців.

Скрін відео

На Бахмутській трасі бійці 93-ї бригади показали нові позиції. Про це йдеться у сюжеті 5 каналу, передають Патріоти України.

За словами бійців операція з повернення територій і вирівнювання лінії фронту тривала кілька місяців. "Ми показуємо їм, хто тут хазяїн", - кажуть бійці.

Як повідомлялося раніше, 2 червня 93-ї окрема гвардійська механізована Харківська бригада повідомила, що покращила своє тактичне становище, просунувшись вперед на відстань близько 1,5 км, ближче до Бахмутської траси на Луганщині, де було облаштовано нові позиції. Проте згодом зі сторінки у соцмережі це повідомлення було видалене.

Просування 93 бригади підтвердив заступник міністра з окупованих територій Георгій Тука.

У той же час представник Міністерства оборони України з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко спростував інформацію про заняття українськими військовими нових позицій в районі Бахмутської траси. Лисенко заявив, що українські військові не проводять наступальних дій і не перетинають лінію розмежування, яка була визначена Мінську домовленостями.

Він зазначив, що "командири бригад час від часу приймають рішення про перенесення спостережних пунктів і опорних пунктів".

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...