Ми повернемо Крим, ми будемо там. Мрійте, як діти, я вас дуже прошу - Джамала (відео)

Українська співачка закликала кримських татар бути готовими до повернення окупованого РФ українського півострова.

Джамала. Фото: скрін відео

Кримським татарам потрібно мріяти про повернення Криму і готуватися до цієї події. Про це заявила українська співачка, переможниця "Євробачення 2016" Джамала, звертаючись до учасників і глядачів кримськотатарського гала-концерту "Vatan Sesi", що пройшов 27 листопада в Києві. Звернення викладено на Youtube, зазначають Патріоти України.

"У нас з вами дуже багато проблем, ви знаєте про це. Але є така дещо незручна проблема, загальна. Ми перестали бути мрійниками, якими були наші батьки, якими були наші прадіди, які поверталися до Криму, незважаючи ні на що, вони просто мали на меті, вони нічого не хотіли чути, якісь "за", "проти", "це неможливо". Наша перемога взагалі була неможливою, але вона сталася завдяки їм, бо вони були просто стовідсотковими мрійниками", - звернулася вона до присутніх.

Співачка зазначила, що кримським татарам зараз необхідно бути мрійниками і запевнила, що Крим обов'язково повернеться в Україну.

"Що зробили ви саме для того, щоб ваша сім'я була в спокої, щоб ваш народ був у спокої, і щоб ваша родина була у спокої. Кожен день прокидатися з такою метою. Тобто - мріяти, діяти, реалізувати. Нам дуже зараз це потрібно. Я дуже на вас сподіваюся.

Ми повернемо Крим, ми будемо там. Ми повинні вже засипати з мрією про те, що ми вже там, розумієте? Ми повинні бути готовими до цього. Ми зараз ще трохи не готові, тому що ми - не вміємо мріяти. По-справжньому. Як діти. Мрійте, я вас дуже прошу", - підкреслила Джамала.

Вона додала, що саме завдяки любові і спільній вірі Україна перемогла на "Євробаченні" в Стокгольмі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...