"Ми повинні були дожити до старості разом": Сестра жертви ДТП в Харкові опублікувала сумне послання (фото)

Оксана Євтєєва зізналася, що все ще не може змиритися зі смертю близької людини.

Загибла сестра Оксани Євтєєвої. Фото: соцмережі.

Оксана Євтєєва, яка вижила у страшній ДТП в Харкові, звернулася до загиблої в тій аварії сестри Діани. Патріоти України пропонують вам прочитати це зворушливе та трагічне послання.

"Моя маленька Ді ... життєрадісна й енергійна ... та, що ніколи не здавалася ... сьогодні хочу написати про тебе або тобі ... ти завжди і всім говорила, що найкраща сестра це я, але нею була ти. .. мені не вистачає тебе ... твоєю впевненості і прямолінійності ... ти любила завжди по-справжньому і дружила по-справжньому ... я завжди намагалася тебе захищати від будь-яких бід, але в найвідповідальніший момент у мене не вийшло...", - написала Оксана на своїй сторінці в Facebook.

Оксана зізналася, що все ще не може змиритися зі смертю близької людини. "Не знаю що могла зробити щоб врятувати тебе, але мені здається щось мала ... ти була однією з двох найближчих для мене, а тепер я не знаю як змиритися з тим, що тебе немає ... Ми повинні були дожити до старості, як ти і говорила, повинні були згадувати молодість і сміятися, повинні були відзначити твоє весілля на білому піщаному пляжі біля теплого моря, стати хрещеними у дітей один одного ... ти завжди зі мною і завжди поруч, малятко Ді, я хочу в це вірити ... ", - закінчила вона і опублікувала спільні фото з сестрою.

У коментарях до посту українці спробували втішити Євтєєву.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...