"Ми за цих "карателів" горлянки поперегризаємо. Ми їх чекали тут, як Бога, в 2014" - жителі Мар'їнки про українських військових (відео)

Люди, які під безупинними обстрілами живуть у Мар'їнці вже три роки поспіль, оптимізму не втрачають та не приховують своєї прихильності до України. Єдине, на що нарікають – відсутність українського телебачення.

Жителі Мар'їнки підтримують українських бійців. Фото:скрін відео

Українські військові в Мар'їнці забезпечують порядок, стежать, щоб не було мародерства та крадіжок. З місцевим населення, за словами бійців АТО, конфліктів не виникає. Більшість із жителів міста виступають за Україну, підтримують військових, завжди вітаються. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

На жартівливе питання, чи не ображають військові, місцеві відповіли, що чекали на них ще в 2014 році.

"Ми за цих "карателів" горлянки поперегризаємо. Ми їх чекали тут, як Бога, в 2014 році. Зустрічали їх тут, раді були до сліз", – розповіла жителька Мар'їнки.

Люди, які під безупинними обстрілами живуть вже три роки поспіль, оптимізму не втрачають та не приховують своєї прихильності до України.

"А що ми тут будемо боятися? Ми українцями народилися і українцями помремо," – додала місцева жителька.

Єдине, на що нарікають люди – відсутність українського телебачення.

Ввечері активізувалися бойові дії. Терористи обстрілювали українські позиції, які розташовані в кількох кілометрах від них.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...