Ми ж маємо бути ближче: У Фінляндії відкрили українську школу (фото)

Недільна школа працюватиме з метою популяризації української мови та культури.

Гельсінкі. Ілюстрація:cikavo.net

У Гельсінкі, столиці Фінляндії, відкрили українську недільну школу "Веселка". Про це повідомляє прес-служба Посольства України у Фінляндії, зазначають Патріоти України.

"З метою популяризації української мови та культури Товариством українців у Фінляндії розпочато роботу Української недільної школи "Веселка". 8 січня 2016 року Посол Андрій Олефіров взяв участь у церемонії відкриття школи "Веселка", - йдеться в повідомленні.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...