"Ми знаємо - все добре, бо ти за нас стоїш!": Мережу зворушив вірш дівчинки татові в АТО (відео)

7-річна дівчинка Дарина написала вірш своєму татові, який зараз захищає Україну від агресора. У вірші донечка просить батька: "Ти тільки повернись!".

7-річна дівчинка Дарина написала зворушливий вірш татові, який служить зараз в зоні АТО, захищаючи Україну від агресора. Про це розповідається у відео каналу "Постріл. Вірші та фото з війни" на Youtube, передають Патріоти України.

Цей вірш на сайт прислала мама дівчинки. У листі вона повідомила, що тато служить на передовій, а їхні родичі ніяк не наважуються виїхати з окупованого Тореза Донецької області.

"Ми впевнені, що в їх сім'ю обов'язково прийде мир і спокій. А поки, разом з дитячим вільним простором "Катапульта" і режисером Ганною Морозовою вітаємо всіх з Днем захисника України! Всі разом ми перетворили вірш маленької Дарини на відео-листівку для наших захисників.

Ми хочемо, щоб наші герої побачили, що їх чекають, їх цінують, їм вдячні. Завдяки їм ці діти мають нормальне мирне дитинство – і не знають жахів війни", - йдеться в анотації до відео.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...