"Михалков стал уродом": Орлуша різко висловився про улюбленого режисера Путіна

Щоб зіграти у кіно ролі виродків, Міхалкову, напевно, й не треба було дуже багато акторської майстерності, вважає поет.

Микита Міхалков. Фото:gursesintour.comВідомий російський поет Андрій Орлов (Орлуша) вважає, що режисер і актор Микита Міхалков давно був виродком, хоча і знімав талановиті фільми. Про це Орлов сказав в інтерв'ю Лайму, зазначають Патріоти України.

"Микита Міхалков ніколи, з моєї точки зору, не був інтелігенцією. Я себе і сам не зараховую до інтелігенції, і саме це слово вважаю образою. Я не вважаю, що Міхалков став виродком, тому що він інтелігент і підтримав Путіна. Я думаю, що він давно був виродком, який колись знімав як режисер талановиті фільми, був непоганим актором", - зазначає поет.

"Як актор він найкраще проявився в ролі (Сергія) Паратова в" Жорстокому романсі ", де він грає, таки, виродка, тобто, себе. Або коли в "Вокзалі для двох" провідник в його виконанні каже "Сама, сама, сама"... У нього дуже добре виходили ролі виродків. Може, йому й не треба було стільки акторської майстерності, як ми думали, щоб зіграти ці ролі", - припускає Орлуша.

Нагадаємо, Микиту Міхалкова вважають улюбленим режисером президента РФ Володимира Путіна.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...