На автоперегонах у Кривому Розі автівка збила глядачів (фото, відео)

Водій машини під номером 25 не впорався з керуванням, коли виконував каскадерський трюк.

На перегонах у Кривому Розі стався нещасний випадок. Фото: скріншот з відео.

У суботу, 27 жовтня, у Кривому Розі під час перегонів на виживання автомобіль в'їхав у натовп: троє глядачів постраждали. Про це повідомляє телеканал "Перший криворізький", передають Патріоти України.

Так, водій машини під номером 25 не впорався з керуванням, коли виконував каскадерський трюк. За попередньою інформацією, у нього відмовили гальма і він на повній швидкості в'їхав у натовп глядачів. В результаті аварії постраждали троє людей. Двох забрала швидка.

Видання krivbass.city повідомляє, що автомобіль збив двох жінок і дитину, одна з жінок перебуває у важкому стані. "Під час перерви між заїздами присутніх розважали каскадери. Один з гонщиків на машині виконував трюки. Але несподівано для всіх він втратив контроль над авто. Машина вилетіла в натовп глядачів, а потім врізалася в інший автомобіль", – пише видання.

Як відомо, 27 жовтня на автодромі Кривбас-екстрім проходять завершальні перегони в 2018 році. У змаганнях беруть участь кілька десятків спортсменів. На дійство прийшли понад 3 тисячі глядачів.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...