На Черкащині СБУ спіймала на хабарі у 820 тисяч чиновника ДСНС (фото)

Неправомірну вигоду чиновник вимагав за сприяння в безперешкодному перевезенні сільськогосподарської продукції.

Фото:прес-служба СБУ

Чиновника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Черкаської області викрила в отриманні хабара Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Як розповіли у відомстві, полковник ДСНС пропонував приватному підприємцю сприяти у вирішенні з правоохоронними структурами питання про безперешкодне перевезення сільськогосподарської продукції. Свої послуги він оцінив в 820 тис. гривень.

Оперативники спецслужби затримали корупціонера під час отримання грошей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів незаконного збагачення.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...