На Черкащині за участю поліції та злочинців сталася перестрілка (фото)

В результаті інциденту один із зловмисників був убитий.

Наслідки перестрілки. Фото:Twitter

У Черкаській області сталася перестрілка між злочинцями та бійцями спецпідрозділу Національної поліції КОРД. Про це повідомив у своєму Twitter глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко, інформують Патріоти України.

В результаті перестрілки один із зловмисників був убитий. Відзначається, що даний інцидент стався під час спільної операції Головного управління Національної поліції у Київській області за участю спецпідрозділу КОРД.

"Проводилася спецоперація проти розбійників. Ними було застосовано зброю, у відповідь поліцейські відкрили вогонь, як наслідок один із розбійників отримав поранення. Лікарям не вдалося його врятувати", - сказав Шевченко в коментарі Українській правді.

Подія трапилася в одному із сіл Золотоніського району Черкаської області. Деталі спецоперації Артем Шевченко пообіцяв повідомити пізніше.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...