На Чернігівщині п'яний дебошир викрав "швидку", щоб сховатися від поліції

Поскандаливши з колишньою дружиною і влаштувавши погром в будинку, чоловік втік, на додачу розтрощивши металевим відром всі автомобілі, що стояли на вулиці селища.

На Чернігівщині п'яний чоловік викрав "швидку", щоб втекти від поліції. Фото: uezd.com.ua.

У Варві Чернігівської області п’яний чолов’яга міцної статури примусив водія "швидкої" покинути салон, а сам поїхав у напрямку дачного масиву. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

П’яний чоловік приходив до своєї колишньої дружини, влаштував у неї безлад, побив її, але втік, як тільки почув, що жінка телефонує до поліції.

Скандаліст пішов по вулиці, де металевим відром трощив усі припарковані автівки.

Побачивши за собою погоню, хуліган вибіг на паралельну вулицю, де стояла карета швидкої допомоги.

Аби затримати викрадача автівки, був введений план "Перехоплення".

Невдовзі поліція затримала зловмисника на території дачного масиву за райцентром, транспортний засіб механічних пошкоджень не зазнав. Після витверезіння чоловік не зміг згадати обставин, за яких він викрав "швидку".

Чоловіку загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...