На Донеччині у двір судді кинули гранату (фото)

Граната із пошкодженою запобіжною чекою лежала на відстані двох метрів від вхідних дверей.

Граната лежала на відстані 2-х метрів від вхідних дверей. Фото:http://www.dn.npu.gov.ua/У Костянтинівці Донецької області у дворі судді виявили бойову гранату. Про це повідомляє управління Нацполіціі в Донецькій області, інформують Патріоти України.

Небезпечний предмет виявив сам суддя, коли виходив з дому рано вранці на роботу. Боєприпас лежав на тротуарній плитці на відстані близько двох метрів від вхідних дверей.

Прибувши за викликом, поліцейські вилучили гранату РГД-5, при огляді якої було виявлено пошкодження запобіжної чеки.

Слідство триває. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...