На Євробачення-2017 до України приїде рекордна кількість учасників – Newsweek

​У міжнародному пісенному конкурсі в столиці нашої країни, візьмуть участь представники 43 країн

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Newsweek, серед країн, які поборються за місце в півфіналі у вівторок і четвер, 9 і 11 травня, і у фіналі в суботу, 13 травня втретє візьму участь Австралія. Також після річної відсутності на Євробачення повернуться Румунія і Португалія.

Міжнародний виставковий центр в Києві, обраний місцем проведення конкурсу, пише американський журнал, вміщує до 11 тис. глядачів. А організатори кажуть, що більш детальна інформація про квитки буде оголошена в найближчі місяці.

Повний список учасників виглядає так: Австралія, Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Болгарія, Великобританія, Вірменія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Ізраїль, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Македонія, Мальта, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сан-Маріно, Сербія, Словенія, Угорщина, Україна, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чорногорія, Чеська Республіка, Швейцарія, Швеція.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...