"На іще. Ви всі п#дараси": У Львові п'яний водій влаштував стриптиз в відділенні поліції (відео, 18+)

​Під час спілкування з патрульними п'яний чоловік поводився агресивно - матюкався, кричав і оголював свої статеві органи.

П'яний водій влаштував стриптиз. Скріншот.Львівські патрульні після погоні затримали за порушення правил дорожнього руху водія автомобіля Kia Mohave, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Увага! Ненормативна лексика!

Водій не реагував на вимоги патрульних і намагався втекти від переслідування. Кілька екіпажів заблокували позашляховик на автозаправній станції.

Після зупинки патрульні запідозрили втікача в управлінні автомобілем в нетверезому стані. Він відмовився пред'являти будь-які документи, тому був доставлений для встановлення особи та складання протоколів в Сихівський відділ поліції міста.

В відділку 55-річний чоловік відмовився від перевірки на стан алкогольного сп'яніння як на місці, так і в медустанові. Під час спілкування з патрульними чоловік поводився агресивно - матюкався, кричав і оголював свої статеві органи.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...