На Харківщині СБУ ліквідувала групу хакерів (фото)

Зловмисники створювали шкідливі програми для ураження комп’ютерів та отримання над ними повного прихованого контролю.

СБУ ліквідувала групу хакерів. Фото: прес-центр відомства

На Харківщині Служба безпеки України спільно з поліцією припинила протиправну діяльність угруповання хакерів. Як повідомили в СБУ, троє харків’ян упродовж 2 років втручалися в роботу автоматизованих систем та комп'ютерних мереж через проведення DDOS-атак "на замовлення". Про це інформують Патріоти України.

"Зловмисники створювали шкідливі програми для ураження комп’ютерів та отримання над ними повного прихованого контролю. Потім контрольовані комп’ютери об’єднувалися у Bot-Net-мережу для участі в хакерських атаках", - повідомили в СБУ.

Наразі правоохоронці встановлюють замовників, які користувалися послугами хакерів, зловмисникам повідомлено про підозру за ст. 361 та ст. 361-1 КК України.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...