На Харківщині СБУ затримала головного ревізора-фіскала на хабарі у 250 тис грн (фото)

​Зараз тривають слідчі дії.

Фото:Facebook

На хабарі в 250 тисяч гривень погорів ревізор-інспектор управління аудиту Головного управління ДФС України в Харківській області. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що громадянин П. вимагав хабар від директора суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності за зменшення розміру штрафу, який було накладено за результатами проведення планової перевірки підприємств.

Зараз тривають слідчі дії.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...