На Харківщині затримали двох українців, які намагалися провезти у мішках до РФ сало (фото)

Під час затримання правопорушники чинили опір прикордонникам, за що на них, окрім за спробу порушення кордону, складені документи за злісну непокору військовослужбовцям.

Стратегічний український продукт в Росію не потрапив, сало конфіскували. Фото:Depo.Харків - Depo.ua

На Харківщині прикордонники затримали двох українців, які везли автомобілем до Росії сало. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПСУ, передають Патріоти України.

"Інцидент стався сьогодні неподалік кордону з Росією. Спільний прикордонний наряд під час перевірки держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Отрадне та російським Новопетрівка затримав автомобіль марки "ВАЗ".

Автівкою двоє громадян України 1983 та 1984 років народження намагалися перемістити 9 мішків сала загальною вагою майже 200 кілограмів та запчастини до автомобіля.

Під час затримання правопорушники чинили опір прикордонникам, за що на них, окрім за спробу порушення кордону, складені документи за злісну непокору військовослужбовцям.

"Попередня сума оцінки вилученого товару склала 50 тисяч гривень. Наразі товар передано співробітникам фіскальної служби", - додали у відомстві.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...