На Херсонщині сім'я з дітьми потрапила у смертельну ДТП (фото, відео)

На щастя, діти залишилися живі, з матір'ю вони зараз госпіталізовані до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Фото:прес-служба ГУ НП у Херсонській області

У четвер, 2 серпня, ввечері на автодорозі Каховка - Нова Каховка в Херсонській області сталася жахлива ДТП, в результаті якої одна людина загинула на місці, ще п'ять постраждали. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області, передають Патріоти України.

Як стало відомо, аварія трапилася близько 22:25 між с. Малокаховка і Каховка - зіткнулися два легковики. За попередніми даними, 31-річний житель Каховського району, керуючи автомобілем ВАЗ-21099, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Skoda під керуванням 26-річного жителя міста Каховка.

У результаті ДТП водій автомобіля ВАЗ-21099 від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Ще п'ятьох учасників аварії з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні.

Постраждалі - дружина загиблого водія і двоє їхніх дітей (3-річна дівчинка і 12-річний хлопчик), а також водій і пасажирка автомобіля Skoda.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Встановлюються всі обставини ДТП.

Готуйтеся до удару! Перший етап підвищення тарифу на електроенергію можуть провести вже у 2024 році - всього їх буде декілька

середа, 8 травень 2024, 14:50

Тариф на електроенергію в Україні можуть підвищити вже у 2024 році. Причина – дорожнеча відновлення об'єктів електроенергетики, для чого, за словами самих енергетиків, потрібен великий фінансовий ресурс. Загалом підвищення тарифу може пройти у кілька е...

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...