На Херсонщині спіймали росіянку, яка влаштувала смертельне полювання на чоловіків із грошима

Жертвами жінки стали 65-річний громадянин Німеччини і 33-річний житель Херсона.
Росіянка полювала на чоловіків у нічних клубах. Фото: соцмережі.

У Херсонській області затримали 37-річну росіянку з Хабарівського краю, яку підозрюють у вбивстві двох чоловіків, передають Патріоти України.

За даними прес-служби Нацполіції, жертвами жінки стали 65-річний громадянин Німеччини і 33-річний житель Херсона. Вони померли через отримання великої дози сильнодіючого медичного препарату в поєднанні з алкоголем.

"Злочини сталися у курортному місті Скадовськ 14 липня та в селі Залізний Порт 16 липня. Тіла обох чоловіків без видимих слідів насильницької смерті виявили в номерах готелів. У кімнатах були пляшки з-під шампанського та недопалки цигарок зі слідами жіночої помади. Поліцейські припустили, що чоловіки померли невипадково. В обох зникли золоті прикраси, дорогі мобільні телефони та гроші", - сказано в повідомленні.

Як з'ясувалося, в ніч злочинів потерпілі знайомилися в клубах з жінкою, яку потім приводили в готель. Поліція проаналізувала записи з камер відеоспостереження. З'ясувалося, що в обох випадках з жертвами була одна й та ж особа.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...