"На х*я тебе это надо?!": В Одесі поліція затримала голову окружного адмінсуду, який сів за кермо напідпитку (відео)

Авто, яким керував суддя Глуханчук, належить члену виконкому Одеської міськради нинішнього скликання, Миколі Шурді, який сидів на пасажирському сидінні теж з ознаками алкогольного сп'яніння.

Олег Глуханчук. Фото:http://www.pravda.com.ua/

У суботу в Одесі поліція зупинила голову Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, який керував автом у стані алкогольного сп'яніння, складено протокол. Про це Українській правді повідомили джерела, крім того, видання має у розпорядженні відео запис, що підтверджує цю інформацію, зазначають Патріоти України.

За словами співрозмовника, ввечері 11 лютого працівники поліції зупинили автомобіль TOYOTA Tundra, яким керував суддя Олег Глуханчук.

Поліцейські помітили ознаки алкогольного сп'яніння, однак Глуханчук відмовився пройти тест на місці, зазначив співрозмовник.

Крім того, відомо, що автомобіль, яким керував голова Одеського окружного адмінсуду, належить члену виконкому Одеської міськради нинішнього скликання, комерційному директору ТОВ "ПОРТІНВЕСТ Лоджистік" Миколі Шурді. За інформацією співрозмовника, Шурда сидів на пасажирському сидінні, в нього також були помічені ознаки алкогольного сп'яніння.

Микола Шурда

Глуханчук погодився пройти тест на вміст алкоголю лише у медзакладі, результати підтвердили, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Згідно з інформацією видання, поліція склала адміністративний протокол на Глуханчука за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

На Шурду, якому належало авто і який сидів на пасажирському сидінні, було також складено протокол за передачу технічного засобу особі в стані алкогольного сп'яніння.

На відеозаписі спілкування Шурди і Глуханчука із поліцейськими та медичними співробітниками, Шурда поводиться агресивно, використовує брудну лайку. Обережно, у відео - ненормативна лексика!

У свою чергу, речник Національної поліції Ярослав Тракало в коментарі "Українській правді" підтвердив, що такий інцидент мав місце, однак відмовився називати прізвища.

"Такий інцидент мав місце. Ми не називаємо прізвища, бо це є персональні дані. Для нас неважливо, хто був за кермом, якщо особи перебували в стані алкогольного сп'яніння, то нам байдужий її статус, людина вчинила правопорушення передбачені КУПАП, про що були складені відповідні протоколи за статтею 130 ч 1", - сказав Тракало.

Стаття передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб - накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У 2017 році неоподатковуваний мінімум становить 17 гривень, таким чином штраф становить 10200 гривень.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...