"На кілера для Путіна": В Лисичанську продавець кавунів оголосив збір коштів (фото)

Російський президент став причиною розлучення в сім'ї Олександра Федака - його дружина виявилась палкою прихильницею Путіна і відправилася до Росії. Та веселий продавець кавунів про це анітрохи не шкодує.

У Лисичанську продавець кавунів збирає кошти на кілера для Путіна. Фото: farwater.net.

У Лисичанську Луганської області продавець кавунів та динь Олександр Федак збирає кошти на кілера для президента Росії Володимира Путіна. Прямо на "робочому місці" Федак поставив ящик з написом "На кілера Путіну", пишуть Патріоти України з посиланням на "Восточный фарватер".

Бажаючі можуть кинути туди будь-яку суму на свій розсуд. І, з огляду на наявність грошей в ящику, у Лисичанську є бажаючі найняти кілера для Путіна.

"Я анархіст, член місцевого відділення анархістської партії. Ми поділяємо українську державу і народ України. На державу нам все одно, а ось український народ треба захищати. Багато з наших хлопців зараз воюють на фронті під Луганськом", - розповідає Федак.

Проукраїнська позиція в Олександра була завжди, і хоча він не зміг побувати на Майдані, революцію він без сумніву підтримав:

"Майдани - це наша справа. Захотіли - вигнали Януковича. Був би хорошим, народ би його не виганяв", - упевнений він.

Майдан і війна розділила сім'ю Олександра: його п'ята, остання за рахунком дружина, виявилася прихильницею Путіна. Через подібні розбіжності подружжя розлучилося, і тепер його колишня дружина живе в країні своєї мрії - Росії. Олександр нітрохи не шкодує про це - діти залишилися з ним.

Як активіст, він приблизно знає настрої жителів міста:

"Настрої у нас - приблизно 50/50. Старші майже повністю прошиті регіоналівською пропагандою - в це тут вкладають великі гроші. Молодь більш адекватна", - сказав Федак.

Особливий план? Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

неділя, 5 травень 2024, 6:56

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про цеповідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника. З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплен...

Продовжив "подвиги": Убив 8 товаришів по службі та пішов на війну - росіянин-рецидивіст в Україні вбив ще п'ятьох військових РФ

неділя, 5 травень 2024, 6:50

Російський військовий Раміль Шамсутдінов, який розстріляв 8 товаришів по службі у 2019 році і відбував покарання, вирушив на війну проти України, де застрелив п'ятьох росіян. . Вбивство, яке нібито намагаються приховати, сталося декілька днів назад. ...