На кладовищі заборонили: На Донбасі чоловіка поховали у воронці від снаряда (відео)

Місцевий цвинтар прострілюється з позицій бойовиків і взагалі може бути замінованим, тому військові заборонили проводити там церемонію поховання, щоб інші не ризикували через це життям.

Скрін відео

На Донбасі в селищі Опитне місцевого жителя поховали у власному городі у воронці від снаряда. У січні 2015 року його поранило осколком в голову, а кілька днів тому він помер від інсульту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Мати хотіла поховати сина поряд з батьком, проте військові заборонили це зробити в цілях безпеки. Везти тіло сина на інший цвинтар жінка відмовилася.

"Ця територія максимально наближена до лінії зіткнення. Це фактично і є лінія зіткнення. Є певні заборони. Звичайно, це кладовище, яке вони хотіли, але там були бої в свій час. Там можуть бути міни", - говорить начальник прес-служби 93 -й бригади Олег Шпак.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...