На Київщині 8-річна дівчинка повісилася на скакалці

Мати дитини зробила дівчинці зауваження і попросила прибрати в кімнаті, а через годину знайшла дитину повішеною.

 8-річна дівчинка повісилася на скакалці. Фото: Marie Claire.

У Київській області 8-річна дівчинка повісилася на скакалці після сварки з матір'ю. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Київській області, передають Патріоти України.

До чергової частини Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в одному з приватних будинків за місцем проживання повісилася 8-річна дівчинка.

Мати дитини, йдучи в магазин, зробила зауваження дочці про те, що в неї в кімнаті не прибрано і попросила швидко привести все до ладу. Через годину жінка повернулася додому і виявила свою дитину повішеною на скакалці. Дівчинка, яка померла, характеризувалася позитивно, з 5-ти років професійно займалася гімнастикою.

Поліцейські встановили, що учениця 2-го класу не брала участі в соціальних мережах, які пропагують суїцид.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2, п. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, українська киберполіція бореться з так званими "групами смерті" в соціальних мережах, які пропагують серед дітей і підлітків ідею суїциду. Символом "груп смерті", як правило, є літаючі кити. Вони називаються "Море китів", "Тихий дім". Адміністратори груп, втягуючи підлітків в квести, ігри з покаліченням, підводять їх до суїциду, обов'язковою умовою якого є фіксація моменту смерті на відео.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...