На Київщині рятувальникам довелося знімати з висоти чоловіка, який змусив власних дітей стояти на даху лікарні (фото)

​Малюкам вже надали медичну допомогу.

Лікарня у Броварах. Ілюстрація:Трибуна Бровари

У Броварах Київської області чоловік вигнав дітей на дах лікарні і змусив їх стояти прямо на краю. Про це повідомила прес-служба ДСНС, зазначають Патріоти України.

Вранці у вівторок, 20 лютого, рятувальники отримали повідомлення про те, що на вулиці Ярослава Мудрого на даху двоповерхової будівлі лікарні перебувають двоє дітей і чоловік. За словами охоронців, вони там довго стояли.

"По прибуттю на місце виклику було встановлено, що громадянин 1972 року народження заліз на дах будівлі дитячої лікарні разом з близнюками 2014 року народження. За словами охорони дитячої лікарні, яка вже знаходилася на даху, тримаючи чоловіка за руки, було встановлено, що цей чоловік з невідомих причин заліз на дах будівлі і, тримаючи дітей за руки, ставив їх на край даху", - сказано в повідомленні.

На місце події викликали підрозділ поліції і приватну службу охорони. Рятувальники встановили автодрабину і врятували батька з дітьми. "При обстеженні медпрацівниками було встановлено, що діти були мокрі, дуже змерзли і були голодні", - додали в ДСНС.

Працівники Броварської дитячої лікарні надали професійну допомогу дітям, а з горе-батьком працювали співробітники національної поліції.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...