На Київщині СБУ затримала чиновників, які незаконно торгували донорською кров'ю (фото)

За два роки такої злочинної діяльності зловмисники збагатилися на 20 мільйонів гривень.

Ілюстрація:4vlada.comСлужба безпеки України (СБУ) викрила злочинну діяльність посадових осіб комунального підприємства, які продавали донорську кров із резервів для медичних установ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Наголошується, що ці чиновники продавали за заниженими цінами комерційним лікарням частину донорської крові, яка повинна бути використана як необхідний резерв для населення.

У СБУ стверджують, що за два роки такої незаконної діяльності зловмисники збагатилися на 20 мільйонів гривень.

Під час перевірки господарської діяльності комунального підприємства один з керівників КП запропонував працівникові Держаудитслужби 10 тисяч доларів США, щоб уникнути відповідальності.

Оперативники СБУ затримали чоловіка в момент передачі цього хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії. Встановлюються усі причетні до протиправної діяльності.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...