На Київщині сміття "від Садового" виявили на території дитячого табору (фото)

Працівники поліції з’ясовують всі обставини події та проводять заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації незаконного вивозу сміття.

Фото:https://kv.npu.gov.ua/

У Київській області на території колишнього дитячого табору поліція виявила незаконно вивантажене сміття зі Львова. Про це повідомили у прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

Коли на місце події у Макарівський район прибула слідчо-оперативна група поліції, з’ясувалося, що обидва водії з Львівщини, один з яких вже встиг розвантажити сміття.

Як повідомили у поліції області наразі автомобілі з відходами знаходяться під наглядом, вирішується питання про накладання на них арешту. Працівники поліції з’ясовують всі обставини події та проводять заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації незаконного вивозу сміття.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...