На Київщині у захопленні підприємства брали участь понад 200 нападників, - НПУ

Правоохорнцям вдалося затримати чотирьох злочинців

У захопленні брали участь дві сотні осіб. Фото: gordonua.com

У захопленні підприємства під Києвом в Крюківщині брали участь понад 200 осіб, правоохоронці затримали чотирьох. Про це повідомив заступник голови НПУ Костянтин Бушуєв, передають Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"По прибутті на місце події нарядами встановлено, що навколо території підприємства "Хімакс", яке спеціалізується на випуску спиртової продукції, перебувало більше 200 осіб. Після того, як пролунали постріли, зазначені особи стали тікати з місця події. Одночасно поліція затримала чотирьох учасників, які намагалися проникнути на територію підприємства", - зауважив Бушуєв.

"Після біля паркану підприємства поліцією було знайдено тіло вбитого чоловіка. Встановлюється його особа. Попередньо, чоловік загинув внаслідок вогнепального поранення та був з числа нападників", - додав він.

Під час спроби захоплення підприємства, на його території, за інформацією Бушуєва, перебувало близько 80 охоронців фірми "Варта-1". У них поліція вилучила дві помпові рушниці і два пристрої для відстрілу гумовими кулями.

Нардепа Дмитра Лінько вже опитали. Всіх затриманих наразі допитують. За фактом події поліція відкрила два кримінальних провадження за статтями хуліганство і вбивство. Постраждалим під час спроби захоплення підприємства була надана медична допомога.

Нагадаємо, нардеп Лінько написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", що "тітушки від банди Януковича Олексія Чеботарьова, який втік в Москву, скоїли озброєнний напад на підприємство в Крюковщині. Реакція поліції була млявою і тільки два патрулі поліції виїхали на місце".

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...