На Київщині впіймали працівника прокуратури з чималим хабарем

Злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлння волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна

Фото: "Уніан"

Підрозділами Генпрокуратури та СБУ затримано працівника однієї з прокуратур Київської області за підозрою у вимаганні та одержанні хабара в розмірі понад 375 тисяч гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ.

"Зазначену особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання частини неправомірної вигоди. Наразі тривають слідчі дії у кількох місцевих прокуратурах та апараті прокуратури Київської області, а також в інших правоохоронних органах. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту",- йдеться у повідомленні.

Санкція ч.3 ст.368 КК України, за якою кваліфікували дії злочинця, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...