На Київщині жителі селища повністю зруйнували храм УПЦ МП (фото, відео)

В селищі Борова місцеві активісти за участі патріотично настроєних жителів з сусідніх Фастова та Василькова демонтували недобувану церкву.

Жителі селища Борова зруйнували недобудовану церкву  Московського патріархату. Фото borova.org

У селищі міського типу Борова Київської області місцеві жителі зруйнували недобудований храм Української православної церкви Московського патріархату. Організатор акції повідомив, що на цю дію їх "благословив батько Тарас", маючи на увазі Тараса Шевченка. Біля пам'ятника поету відбулися збори, після якого мешканці демонтували недобудовану церкву, передають Патріоти України з посиланням на сайт borova.org.

"До акції приєдналися побратими з Фастова та Василькова, прийшли патріотично налаштовані люди з сусідніх сіл Мотовилівка та Плесецьке. Прийшли до громади священики, які теж морально підтримали дії місцевих жителів...", - йдеться повідомленні.

Боровчани обіцяють і надалі всіляко перешкоджати будівництву храму УПЦ МП у своєму селищі.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...