"На лінії вогню": Олег Скрипка відзвітував про перший концерт для бійців АТО на Донбасі (фото)

Команда ретельно підготувалася до виступів в АТО. Забезпечено якісну мобільну сцену та професійний звук. Це гарантує найвищу якість звучання для українських героїв.

Бійці АТО радіють концерту. Фото: соцмережі.

Олег Скрипка і ВВ відіграли перший концерт для бійців АТО поблизу лінії зіткнення. Про це Олег Скрипка повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі, передають Патріоти України.

«Відіграли перший фронтовий концерт туру ВВ-ХХХ. Вчора разом із хлопцями з ВВ відіграли перший фронтовий концерт у рамках нашого туру ВВ-ХХХ для українських воїнів на передовій. Відчуття неймовірні. Ці люди — найцінніший скарб, який має Україна. Очі бійців на світлинах передають лише частину емоцій від нашого спілкування.

Ми свідомо обрали місця концертів безпосередньо біля лінії зіткнення. Наші бійці, які захищають там мир і спокій України й усієї Європи, хоча би кілька годин відпочинуть, аби зарядитися добрим настроєм під ВВ. Наша команда ретельно підготувалася до виступів в АТО. Із відповідними підрозділами щогодини координуємо питання безпеки. Забезпечено якісну мобільну сцену та професійний звук. Це гарантує найвищу якість звучання для українських героїв.

Пишаюся тим, що фронтовий тур ВВ організовано на вищому професійному рівні. У цьому є велика заслуга нашого друга Андрія Мацоли. Тур на передовій став можливим за його щирої підтримки. Загалом на 23-25 червня запланували три концерти для бійців — поблизу Мар’їнки, Селідового та Костянтинівки», - написав Скрипка.

Забирають хворих і працівників оборонних підприємств: Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК в Україні

вівторок, 7 травень 2024, 8:44

Секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко розкритикував низку порушень у роботі ТЦК та СП. Він також навів приклади таких порушень, як-от мобілізація працівника оборонного підприємства та людини з проблемами з зором. Про це Кос...

Шість тисяч доларів на день на вітер: Активний вулкан у холодній Антарктиці щодня викидає в атмосферу золото

вівторок, 7 травень 2024, 8:22

Гора Еребус, яка разом з островом Десепшн є єдиним зі 138 діючих вулканів Антарктиди, відома тим, що щодня викидає в атмосферу газ, який містить близько 80 грамів кристалізованого золота, передають Патріоти України. . Присутність дорогого пилу було за...